Wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal?

Omdat Dick Advocaat afgelopen week aankondigde er alweer mee te stoppen bij het Nederlands elftal, staat de vacature van bondscoach op dit moment open. Er gaan veel namen door de wandelgangen maar er is nog niets beslist. Namen zoals Frank de Boer en Ronald Koeman, springen als eerst in onze gedachten. Niet alleen omdat het uitstekende coaches zijn, ze zijn onlangs ontslagen bij hun club. De huidige assistent van Dick Advocaat, Ruud Gullit, heeft ook aangekondigd niet verder te gaan.  De vacature van assistent bondscoach staat daarom ook open.

(meer…)

Lees meer

Fifa 18 29 september in de schappen

Nog een dikke week geduld, en dan ligt de nieuwste editie van FIFA in de schappen. Namelijk FIFA 2018. Uiteraard kan de game al bij veel shops als pre-order besteld worden. Je zult dan het spel op de dag van release thuis ontvangen.

Wat is er anders?

Uiteraard zijn er weer diverse verbeteringen doorgevoerd. Natuurlijk zijn de transfer doorgevoerd en kun je weer spelen met de juiste spelers bij de juiste clubs. Daarnaast zijn er ook weer diverse grafische verbeteringen doorgevoerd zoals het publiek dat nu nog realistischer aanwezig is in de game. Daarnaast zijn er diverse goede animaties doorgevoerd en is het dribbelen nog beter.

Uiteraard gaat FIFA ook weer aan de slag met FIFA 2019.  Hier zullen weer veel nieuwe features inzitten.

FIFA kopen tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday kun je FIFA 18 en 19 ook weer voor een flinke korting kopen. Bart, van BlackFridayDealsxl.nl verwacht dat winkels als MediaMarkt, Bol.com en Coolblue ook weer met mooie aanbiedingen komen. “Ieder jaar is FIFA een erg populair spel en de winkels spelen hier handig op in, vaak komen ze met een mooie bundeldeal. Bijvoorbeeld een nieuwe PS4 met FIFA, daar zit voor de winkeliers voldoende marge op en de consument pakt zo een mooie deal”, aldus Bart.

De FIFA 19 aanbiedingen kun je hier bekijken.

Lees meer

Wanneer speelt AZ?

Wanneer speelt AZ? Wilt u weten wanneer AZ allemaal precies moet spelen? Dan bent u hier aan het juiste adres. AZ speelt natuurlijk in de Eredivisie, in de nationale beker, maar ook Europees. Voetbal-programma.nl heeft het programma van AZ voor u op een rij gezet. Daardoor kunt u direct zien wanneer AZ moet spelen.

(meer…)

Lees meer

Hoe laat speelt PSV?

Hoe laat speelt PSV? PSV speelt dit jaar veel wedstrijden. Van de Nederlandse competitie en beker tot aan Europese wedstrijden. Het is dan ook handig om te weten wanneer PSV moet spelen als je bijvoorbeeld PSV wilt kijken of als je naar een wedstrijd toe wilt. Voetbal-programma.nl heeft alle wedstrijden van PSV op een rij gezet. Daardoor krijg je direct een overzicht van het volledige programma van PSV.

(meer…)

Lees meer