Programma Ajax

Programma Ajax. Wanneer speelt Ajax? Hieronder hebben we het complete overzicht van het Ajax programma van het seizoen 2019-2020 neergezet. Gemakkelijk en snel kunt u zien wanneer en hoe laat Ajax speelt.

ajax

Programma Ajax 2019-2020

Ajax

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Over Ajax

Ajax (voluit: AFC Ajax) is opgericht op 18 maart 1990. De club uit de hoofdstad Amsterdam speelt haar wedstrijden in de Amsterdam Arena dat plaatst biedt aan 53.052 toeschouwers. Vanaf het ontstaan van de club wordt er gespeeld in de Nederlandse Eredivisie. Inmiddels is de ploeg van trainer Peter Bosz 33 keer landskampioen geworden en won het 18 keer de Nederlandse bekers. Bekende spelers uit het team zijn Davy Klaassen, Joël Veltman, Kasper Dolberg, Lasse Schöne en Anwhar El Ghazi. Bekijk hierboven het volledige programma van Ajax.

Veel mensen zijn fan van de ploeg uit Amsterdam. Dat komt natuurlijk door het rijke verleden dat de club heeft. Ajax Amsterdam is recordkampioen van Nederland en heeft ook internationaal vele successen geboekt, waaronder de winst van de Champions League in het jaar 1995. Toen schoot Patrick Kluivert de Amsterdammers naar winst in het belangrijkste Europese bekertoernooi. Bij Ajax hebben diverse bekende voetballers gespeeld als Johan Cruyff, Marco van Basten, Dennis Bergkamp en Zlatan Ibrahimovic.

Hoe laat speelt Ajax vandaag?

Ajax moet vandaag voetballen en je wilt graag weten hoe laat Ajax speelt vanmiddag of misschien wel vanavond. Het antwoord op deze vraag kan je vinden op onze website. Hierboven vind je namelijk het complete speelschema van Ajax, en dus kun je ook ontdekken hoe laat Ajax vandaag moet spelen. Je weet dan direct of de Amsterdammers vroeg in de avond of juist ’s middags moeten aantreden. Daarnaast kan je ook zien of Ajax vandaag überhaupt speelt.

Moet Ajax vandaag spelen?

Moet Ajax vandaag spelen? Moet Ajax vanmiddag spelen? Moet Ajax vanavond spelen? Het zijn zomaar een aantal vragen die menselijk dagelijks stellen als de dag dat Ajax speelt, nadert. Mocht jij deze vraag ook hebben, dan hoef je niet langer verder te zoeken, want Voetbal-programma.nl heeft het programma van Ajax overzichtelijk voor je gepresenteerd. Je weet dan ook direct of Ajax vandaag moet.