Programma AZ

Programma AZ Alkmaar. Wanneer speelt AZ? En hoe laat? Moet AZ uit of thuis? Bekijk snel het programma van AZ hieronder voor het seizoen 2019-2020 en ontdek wanneer AZ allemaal speelt. U kunt snel en gemakkelijk het programma van AZ zien.

Programma AZ

AZ_Alkmaar

AZ

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Over AZ Alkmaar

AZ is een afkorting voor Alkmaar-Zaanstreek-combinatie en ontstond in 1967 uit een fusie tussen FC Zaanstreek en Alkmaar’54. Het stadion van AZ heet het AFAS Stadion en biedt plaats aan iets meer dan 17.00 toeschouwers. De club uit Alkmaar wist tweemaal de landstitel op te eisen en mocht daarnaast 4 keer de nationale beker vasthouden. Sinds een aantal jaar is AZ uitgegroeid tot een stabiele subtopper. Bekende spelers van de club uit Alkmaar zijn Jeffrey Gouweleeuw, Markus Henriksen, Sergio Rochet en Guus Hupperts.

Hoe laat speelt AZ vandaag?

AZ moet vandaag voetballen en je wilt graag weten hoe laat AZ speelt vanmiddag of misschien wel vanavond. Het antwoord op deze vraag kan je vinden op onze website. Hierboven vind je namelijk het complete speelschema van AZ, en dus kun je ook ontdekken hoe laat AZ vandaag moet spelen. Je weet dan direct of de Alkmaarse ploeg in de avond of juist ’s middags moeten aantreden. Daarnaast kan je ook zien of AZ vandaag überhaupt speelt.

Moet AZ vandaag spelen?

Moet AZ vandaag spelen? Moet AZ vanmiddag spelen? Moet AZ vanavond spelen? Het zijn zomaar een aantal vragen die menselijk dagelijks stellen als de dag dat AZ speelt, nadert. Mocht jij deze vraag ook hebben, dan hoef je niet langer verder te zoeken, want Voetbal-programma.nl heeft het programma van Ajax overzichtelijk voor je gepresenteerd. Je weet dan ook direct of AZ vandaag moet.