Programma Eredivisie

Programma Eredivisie 2019-2020. Bent u op zoek naar het programma van de Eredivise 2019-2020? Voetbal-programma.nl heeft het hele programma voor u op een rij gezet. Ook het programma van de clubs. Klik hieronder uw club aan of bekijk het volledige Eredivsie programma.

Programma Eredivisie 2019-2020

ado den haagAZ_AlkmaarEaglesExcelsiorFC GroningenFC TwenteFC UtrechtFeyenoord

Heracles AlmeloNECpec zwollePSVRoda JCSC CambuurSC HeerenveenVitessewillem II

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Speelschema Eredivisie

Wilt u weten wanneer Ajax moet spelen? Of wanneer Feyenoord in actie moet komen? Voetbal-programma.nl heeft het hele speelschema van de Eredivisie voor u. Ook het programma van alle Eredivisieclubs hebben we voor u op een rij gezet. Kijk snel hierboven voor het Eredivisie programma of klik één van de clubs aan en bekijk het volledige speelschema.

De Eredivisie

De Eredivisie is de hoogste betaalde voetbalklasse van Nederland. Hierin spelen betaald voetbalorganisaties. De Eredivisie bestaat uit 18 wedstrijden en de club spelen 34 wedstrijden in het seizoen. Het Eredivisie heeft dus een vol programma. De start van de competitie is normaal gesproken begin augustus en het seizoen eindigt in de maand mei. In de maanden december en januari is er een winterstop. Wanneer er een EK of WK wordt gehouden, dan begint het seizoen vaak eerder en eindigt de Eredivisie ook een week eerder. Wie na 34 wedstrijden bovenaan staat, mag zich kampioen van Nederland noemen en plaatst zicht rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League.
De nummer 2 plaatst zicht voor de voorronde. De nummers 3 en 4 uit de Eredivisie voor de Europa League. De nummers 5, 6 en 7 spelen play-offs om het laatste Europese ticket.

Programma Eredivsie 2019-2020

Ben je op zoek naar het complete programma van de Eredivisie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voetbal-programma.nl heeft namelijk een compleet overzicht van alle wedstrijden uit de Eredivise voor je neergezet. Je ziet dus direct wie wanneer moet spelen en tegen wie. Ook kun je direct de tijden zien, wat natuurlijk extra handig is. Zo zie je direct wanneer bijvoorbeeld Ajax, PSV of Feyenoord moeten spelen.