Programma PEC Zwolle

Programma PEC Zwolle. Wanneer moet PEC Zwolle voetballen en tegen wie? Op voetbal-programma.nl vindt u snel en gemakkelijk het antwoord. Wij hebben namelijk alle wedstrijden van PEC Zwolle op een rijtje gezet. Bekijk dan ook snel het complete programma van PEC Zwolle hieronder.
pec zwolle

Programma PEC Zwolle 2019-2020

PEC Zwolle

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Over PEC Zwolle

PEC Zwolle uit Overijssel werd in 1910 opgericht als PEC. Sinds het seizoen 2012-2013 komt de club in de Eredivisie uit. De club werd 3 keer kampioen van de eerste divisie. Maar het grootste succes was de bekerwinst in 2013-2014, ook werd toen de Johan Cruijfschaal gewonnen. De ploeg speelt de thuiswedstrijden in het IJsseldelta Stadion, een stadion met 12.500 stoelen. Ron Jans is trainer van de Zwolse selectie. Enkele bekende spelers uit de selectie zijn; Mustafa Saymak, Ryan Thomas en Stef Nijland.

Hoe laat speelt PEC ZWOLLE vandaag?

PEC ZWOLLE moet vandaag voetballen en je wilt graag weten hoe laat PEC ZWOLLE speelt vanmiddag of misschien wel vanavond. Het antwoord op deze vraag kan je vinden op onze website. Hierboven vind je namelijk het complete speelschema van PEC ZWOLLE, en dus kun je ook ontdekken hoe laat PEC ZWOLLE vandaag moet spelen. Je weet dan direct of de Zwolse in de avond of juist ’s middags moeten aantreden. Daarnaast kan je ook zien of PEC ZWOLLE vandaag überhaupt speelt.

Moet PEC ZWOLLE vandaag spelen?

Moet PEC ZWOLLE vandaag spelen? Moet PEC ZWOLLE vanmiddag spelen? Moet PEC ZWOLLE vanavond spelen? Het zijn zomaar een aantal vragen die menselijk dagelijks stellen als de dag dat PEC ZWOLLE speelt, nadert. Mocht jij deze vraag ook hebben, dan hoef je niet langer verder te zoeken, want Voetbal-programma.nl heeft het programma van FC Zwolle overzichtelijk voor je gepresenteerd. Je weet dan ook direct of PEC ZWOLLE vandaag moet.