Programma Premier League

Programma Premier League 2019-2020. Bent u op zoek naar het complete programma van de Premier League van het seizoen 2015-2016. Voetbal-programma.nl heeft het volledige speelschema van de Premier League voor u online gezet. Kijk snel hieronder.

Programma Premier League 2019-2020

Programma Premier League

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Programma / speelschema Premier League 2019-2020

Ook zo’n moeite om een volledig overzicht te vinden van alle wedstrijden uit de Premier League? Voetbal-programma.nl heeft dan de oplossing voor u. Hierboven hebben we alle wedstrijden uit de Engelse topcompetitie namelijk voor u op een rijtje gezet. Daardoor kunt u snel op zoek naar wedstrijden van de Englesecompetitie. Gemakkelijk en overzichtelijk het programma van de Premier League!

De Premier League

De Premier League bestaat uit twintig teams. Er wordt gespeeld in de periode augustus tot en met mei. In totaal worden er in één voetbalseizoen in de Premier League 380 wedstrijden afgewerkt. Een vol programma dus. Niet alleen teams uit Engeland kunnen deelnemen aan de Premier League. Ook clubs uit Wales kunnen meedoen, hiervoor dienen ze wel mee te doen aan de Engelse Premier League. Er is een p/d-regeling met het tweede Engelse niveau. Ieder jaar degraderen de laatste 3 teams uit de competitie en komen twee teams uit de Championship daar voor in de plek.

Het volle speelschema van de Premier League

Het speelschema van de Premier League is verreweg het drukste van alle competities in de wereld. Zelfs op tweede kerstdag (boxing day) en op oud- en nieuwjaarsdag wordt er gevoetbald in Engeland. Het programma van de Premier League zit bomvol, dat komt mede door de andere verschillende toernooien die er zijn in Engeland, zoals de FA Cup en de League One.