Programma PSV

Programma PSV. Wanneer moet PSV spelen en moeten ze uit of thuis? Dat antwoord vindt u in het complete PSV programma dat u op deze pagina kunt vinden. Voetbal-programma heeft alle wedstrijden van de club uit Eindhoven voor u op een rijtje gezet. Bekijk snel hieronder het programma van PSV.

PSV

Programma PSV 2019-2020

PSV

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.

Over PSV

PSV (Philips Sport Vereniging) is de voetbalclub uit Eindhoven en werd op 31 augustus 1913 opgericht door medewerkers van het bedrijf Philips. Inmiddels is de club uitgegroeid tot een club die tot de traditionele top-3 van het land behoort. PSV werd 22 keer landskampioen, won 9 keer de beker en wist 10 keer beslag te leggen op de Johan Cruyffschaal. Daarnaast werden ook verschillende internationale prijzen gewonnen. PSV speelt de thuiswedstrijden in het Philips Stadion, met een capaciteit van 36.500 stoelen. Momenteel is Philip Cocu de hoofdtrainer. Hij kan een beroep doen op bekende spelers als Jeroen Zoet, Adam Maher, Luuk de Jong en Andres Guardado.

Hoe laat speelt PSV vandaag?

PSV moet vandaag voetballen en je wilt graag weten hoe laat PSV speelt vanmiddag of misschien wel vanavond. Het antwoord op deze vraag kan je vinden op onze website. Hierboven vind je namelijk het complete speelschema van PSV, en dus kun je ook ontdekken hoe laat PSV vandaag moet spelen. Je weet dan direct of de Eindhovense ploeg in de avond of juist ’s middags moeten aantreden. Daarnaast kan je ook zien of PSV vandaag überhaupt speelt.

Moet PSV vandaag spelen?

Moet PSV vandaag spelen? Moet PSV vanmiddag spelen? Moet PSV vanavond spelen? Het zijn zomaar een aantal vragen die menselijk dagelijks stellen als de dag dat PSV speelt, nadert. Mocht jij deze vraag ook hebben, dan hoef je niet langer verder te zoeken, want Voetbal-programma.nl heeft het programma van Ajax overzichtelijk voor je gepresenteerd. Je weet dan ook direct of PSV vandaag moet.