Bespaar op je nieuwe voetbaloutfit

admin

23 januari 2013

Voetbal is een balsport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Beide teams bestaan uit 11 spelers inclusief de keeper. Het doel is om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Je mag de bal met je lichaam aanraken, dus ook met je hoofd en bovenlijf, maar je mag de bal niet met je handen of armen aanraken. Dan heb je namelijk een handsbal en krijgt de tegenstander een penalty.

Een penalty is een kans voor de tegenstander die recht voor de keeper staat op de stip zonder verdedegingers er tussen. Je hebt dus een directe kans op een goal. Beide teams willen daarom penalties voorkomen. Het team met de meeste goals na 90 minuten wint, tenzij er wat extra tijd wordt toegevoegd of wanneer het gelijk staat een verlenging van 15 minuten en maximaal twee keer 15 minuten bij beslissende wedstrijden. Wanneer een speler zich niet goed gedraagd of de spelregels verbreekt kan er een gele of zelfs rode kaart gegeven worden. Wanneer je een rode kaart krijgt, moet je direct het veld verlaten en moet het team met 1 spelers verder. Ook kunnen er andere maatregelen genomen worden zoals schorsing of andere straffen. Wanneer een speler een gele kaart krijgt, telt dit als een soort waarschuwing, mocht een speler een tweede gele kaart krijgen dan worden de twee gele kaarten omgezet naar een rode en gelden dezelfde regels.

Voetbal is erg populair in Nederland

Voetbal is razend populair. Niet alleen om naar te kijken op TV maar ook als sport is voetbal in Nederland de populairste en drukst bezochtte sportveld in het weekend. Kinderen, maar ook volwassenen besteden veel tijd aan trainingen, wedstrijden, als coach, scheidsrechter of zijn vaak in de kantine van de lokale voetbalclub te vinden. Niet voor niets besteden mensen daarom geld aan een nieuw trainingspak, voetbaloutfit, voetbalschoenen of accessoires voor de kinderen of voor zichzelf. Ook de bekende voetbalshirts van de bekende clubs in Nederland worden vaak gekocht door supporters of de op zondag voetbalende herenteams.

Regelmatig nieuwe voetbaloutfits kopen

Omdat kinderen regelmatig nietuwe sportoutfits nodig hebben omdat ze zo snel groeien, moet je deze regelmatig kopen. Maak daarom eens gebruik van de leuke kortingen van bespaardeals, daar kun je eenvoudig en snel besparen op je aankopen van de soccerfanshop. Klik hier voor een leuke korting bij de soccerfanshop. De soccesfanshop staat bekend om zijn snelle levering, je kunt gratis ruilen en je producten worden ook nog een gratis verzonden. Wanneer je toch liever naar de winkel gaat in plaats van online shopt, dan kun je bij hun winkel in Breda terecht. Hier kun je ook alles ruilen en terugbrengen mocht dat nodig zijn.