Bumper voetbal Amsterdam

admin

15 februari 2015

Bumperball is het leukste uitje van 2017. Het is een unieke activiteit in Amsterdam die nog maar weinig mensen hebben ervaren. Bumper voetbal is geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, bedrijfsuitjes en nog veel meer.

Bumper voetbal wordt gespeeld in een grote opblaasbare bal waarbij je benen uitsteken. De opblaasbare bal dient als een stootkussen; vallen, botsen en omver rollen doet geen pijn! Het is een hilarische en unieke ervaring om te bumperballen. Je kan eindelijk een beetje agressie kwijt zonder dat je collega of oom er last van heeft!

Deze activiteit is niet alleen voor mensen die goed kunnen voetballen. Met een bumper ball om je heen gaat het erom welk team het slimste speelt. Inzet en tactiek gaan boven voetbalkwaliteit.

Bumper locaties in Nederland

Er zijn twee opties om te bumperballen. BumperballWorld heeft een aantal vaste locaties in Nederland waar bubble voetbal gespeeld kan worden.

Daarnaast kan BumberballWorld ook op locatie komen om het bubble voetbal evenemente te organiseren. We sturen een begeleider mee die het bumperballen aan je groep uitlegt en begeleidt. Wij zorgen ervoor dat je activiteit zo leuk en veilig mogelijk verloopt!

Natuurlijk kan je ook zelf bubble ballen huren en ophalen. De ballen worden per dag verhuurd en bij ontvangst van de ballen wordt een korte uitleg over het spel gegeven. De ballen kunnen het beste op kunstgras, zand of in een sportzaal gebruikt worden.

Bubble voetbal in Amsterdam

Wil je een ludiek en uniek uitje in Amsterdam organiseren? Dan is Bumper Voetbal helemaal wat je zoekt! Wil jij bubble voetbal huren, klik dan hier! We denken graag met u mee en kunnen ook offertes op maat maken.