Onmisbare apps voor de voetbalfan

admin

28 november 2014

Als voetbalfan wil je altijd up-to-date blijven en niks missen. Maar welke apps mogen er absoluut niet ontbreken op jouw telefoon? In dit artikel geven we enkele tips waardoor je niets meer hoeft te missen! Kijk ook eens naar de verschillende accessoires voor je telefoon of tablet.

Voetbal.nl

Ben je zelf als amateur actief op de voetbalvelden, dan mag de Voetbal.nl app niet ontbreken op jouw telefoon. Je ziet hier namelijk de stand en het programma van je eigen team. Daarnaast kan je hier ook de routebeschrijving vinden voor de uit-wedstrijden en kan je stemmen op de man-of-the-match.

Matchwinner

Houd je van een uitdaging en wil je je voetbalkennis meten? Dan kan je het opnemen tegen je club- en dorpsgenoten en uitmaken wie de grootste kennis van voetbal heeft. Dagelijks volgt er een nieuwe quiz met actuele vragen. En wanneer je tot de top van Nederland behoort, krijg je zelfs de kans om met je voetbalkennis geld te winnen in de televisie uitzending.

Puntr

Een nieuwe app waarmee je voetbaluitslagen kunt voorspellen is Puntr. Het is aan jou om actuele wedstrijden te voorspellen van de grootste competities ter wereld. Door zelf een poule aan te maken kan je kennis meten met je vrienden. En het loont om risico te nemen! Wanneer je een onverwachtse uitslag goed hebt voorspeld, word je beloond met meer punten.

Voetbalzone

Het meest actuele nieuws van voetbal over de hele wereld kan je vinden op de Voetbalzone applicatie. Naast nieuwsberichten vind je hier ook samenvattingen van wedstrijden, het programma van je favoriete club en video’s van diverse voetbal momenten.