Tips voor een nog leuker voetbalteam

admin

9 mei 2015

Voetbal. De mooiste en grootste sport van Nederland. Heel de week kijk je weer uit om op zaterdag met je vrienden te gaan voetballen. Hoe kan je je team nog leuker maken, vraag je jezelf af? In dit artikel geven we 3 tips. Denk bijvoorbeeld aan teamuitjes, het bedrukken van sportkleding en de derde helft. Zo zal je voetbalteam nog leuker worden. Echt waar, dat is mogelijk.

Teamuitjes
Teamuitjes zijn natuurlijk een ideale manier om het voetbalteam nog leuker te maken. Er zijn hierin een tal aan mogelijkheden. Het bezoeken van een professionele voetbalwedstrijd is daar één van. Is het natuurlijk nog maar wel de vraag voor welke club de mensen in je voetbalteam zijn. Grote kans dat de ene persoon in je team voor een andere club is dan de ander.  Een ander leuk teamuitje is op vakantie gaan. Dit kan in een leuk vakantiehuis in Nederland, maar op in een warm land in Europa.

Het bedrukken van sportkleding
Sportkleding bedrukken is een goede manier om jouw voetbalteam nog leuker te maken.  Het bedrukken van je naam of bijnaam achterop jouw sportkleding bijvoorbeeld. Leuk om te hebben en daarnaast ook nog is makkelijk te herkennen. Zorg wel dat de sportkleding  van goede kwaliteit is. Het is natuurlijk zonde als je sportkleding laat bedrukken en blijkt dat het na een aantal wasbeurten er al niet mooi uitziet. Het bedrukken zelf moet natuurlijk ook goed zijn.

Biddon bedrukken
Hoe leuk is om uit een bidon met je eigen naam te drinken tijdens een wedstrijd? Laat je bidon bedrukken!

De derde helft
Misschien wel het belangrijkste van de voetbal, de derde helft. Niets is leuker dan na de wedstrijd wat bier te drinken met het team. Het is natuurlijk ook nog eens goed voor de teamgeest van jouw voetbalteam. De derde team kan op de voetbalclub zelf. Als je voetbalclub geen leuke sfeer heeft kan je natuurlijk ook naar een restaurant of kroeg gaan.