Voetbalreizen

admin

19 mei 2015

Voetbalreizen van BVR-United.nl zijn erg populair, welke voetbalfan wil nou niet eens een compleet verzorgde reis met ticket voor hun favoriete club. Hierbij zijn meestal de accommodaties, ontbijt, vervoer en natuurlijk de tickets voor de volgende wedstrijd al geregeld. Met name voetbalreizen naar de top clubs van Spanje, Engeland, Duitsland en Portugal zijn erg populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan FC Barcelona, Westham of Manchester United. Dit kan zowel per bus als per vliegtuig.

Ideaal voor de fanatieke fan

Een voetbal reis is ideaal voor de fanatieke voetbalfan die altijd al een een grote voetbalwedstrijd wil meemaken in plaats voor de tv. Juich hierbij mee met de supporters van de club en ervaar de spanning en sensatie van een wedstrijd met spelers van wereld niveau.

Populaire bestemmingen voor voetbalreizen

Barcelona FC

Real Madrid

Bayern Munich

Borussia Dortmund

Manchester United

Paris St-Germain

Newcastle

Voetbalreis Tips

Probeer tijdens je reis zoveel mogelijk mee te pakken van de lokale cultuur, sfeer en gezelligheid. De stad van jou club heeft meestal genoeg te bieden in termen van entertainment en bezichtigingen. Probeer tijdens je reis zo vroeg mogelijk al naar het stadion te gaan. En ga na de wedstrijd naar een van de lokale voetbal clubcafés of pubs om met mede fan na te genieten. De meeste lokale fans vinden het meestal fantastisch als iemand uit het buitenland zoveel moeite heeft genomen om een wedstrijd van hun club bij te wonen.

Voetbalreizen voor groepen

Voetbalreizen voor groepen is een fenomeen dat steeds populairder in Nederland wordt. Veel vriendengroepen, voetbalteams en bedrijven kiezen voor deze optie. Kaarten voor Manchester City worden steeds populairder. Want naast dat een voetbalreis voor groepen veel gezelliger en memorabel is. Het heeft ook nog eens verschillende andere voordelen. Zo is er vaak sprake van een gemoedelijke groepskorting, betere reisbegeleiding(indien nodig) en kan de reis beter afgestemd worden op uw specifieke voorkeuren.