Wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal?

admin

16 november 2017

Omdat Dick Advocaat afgelopen week aankondigde er alweer mee te stoppen bij het Nederlands elftal, staat de vacature van bondscoach op dit moment open. Er gaan veel namen door de wandelgangen maar er is nog niets beslist. Namen zoals Frank de Boer en Ronald Koeman, springen als eerst in onze gedachten. Niet alleen omdat het uitstekende coaches zijn, ze zijn onlangs ontslagen bij hun club. De huidige assistent van Dick Advocaat, Ruud Gullit, heeft ook aangekondigd niet verder te gaan.  De vacature van assistent bondscoach staat daarom ook open.

Het vreemde afscheid van Dick Advocaat

De afgelopen  week nam Dick Advocaat met een overwinning afscheid van het Nederlands elftal. Hoewel niet iedereen blij is met Dick Advocaat als bondscoach, heeft hij toch een uitstekende reeks neergezet, dit is bijna onopgemerkt gebleven. De manier waarop dit ging was echter niet heel gebruikelijk. De bondscoach versprak zich op een gegeven moment  en raakte daardoor aardig in de knel bij interviews.  Eerst gaf  Dick Advocaat aan dat hij zeker weten zou stoppen met het bondscoachschap, even later gaf de oefenmeester aan dat het nog niet helemaal zeker was. Dit leidde tot veel verwarring en onrust onder de journalisten, de bondscoach kon het bovendien niet helemaal goed uitleggen, toch is het vrijwel zeker dat hij er mee gaat stoppen. De vraag is daarom, wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal? Zeg het maar..

De nieuwe lichting Nederlandse talenten

Veel mensen geloven er niet meer in maar toch moeten we natuurlijk een beetje hoop houden. Er zitten bovendien voldoende Nederlandse talenten aan te komen als je het mij vraagt. Jongens zoals Davy Klaassen en Rick Karsdorp zijn wellicht al de talent fase gepasseerd maar kunnen nog altijd de top bereiken. Ook jongens zoals Davy Propper kunnen voor een verrassing zorgen in de toekomst. Uiteraard houden we ook hoop dat spelers zoals Memphis Depay toch de stap naar de echte topclubs maken. We zijn tegenwoordig bovendien niet meer alleen afhankelijk van talenten uit de Nederlandse eredivisie. In Engeland lopen er bovendien nog een paar Nederlandse talenten rond  die de komende jaren stappen kunnen maken  naar de top, denkt aan Fosu-Mensah van Crystal Palace en Nathan Ake van Chelsea bijvoorbeeld.

Maak het komende WK voetbal toch een beetje spannend

Het komende wereldkampioenschap zijn we er helaas niet bij, wellicht kan je het toch een beetje spannend maken door te voorspellen wie het WK voetbal in 2018 gaat winnen. omdat we niet kunnen genieten van onze eigen helden zullen we waarschijnlijk een ander land moeten kiezen om te supporten, veel mensen kiezen voor België, omdat  dat land dicht bij ligt en omdat ze natuurlijk wel een  topselectie hebben. Ook Frankrijk en Duitsland kunnen op veel steun rekenen van Nederlanders zo weten de experts van de voetbalwedden website Onlinewedden.com ons te vertellen.